Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

U5 - Montasje av betongelementer for montasjeleder, montasjeformann og -bas, alle utførelseklasser - Nettbasert

26.–28. aug 2024kl. 08:00–12:00
Nettbasert Medlem Betong Norge 9.700,- Ikke medlem 13.700,- Pluss mva De som ikke har U3, må ta e-læringsmodul i forkant. Pris 2.500,- pluss mva Påmeldingsfrist 16.aug -ta kontakt på for påmelding etter denne datoen

Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670. 

Forkunnskaper

Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Kurslengde

Kursets lengde er inntil syv dager inklusive e-læring og avsluttende eksamen. Av disse er 3 dager nettbasert (1 halv og 2 hel dag), mens resten inklusive eksamen er e-læring. Betong Norges kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to og en halv av dagene gjennomføres som e-læring i forkant av samling . Tilgang til e-læringen vil bli gitt ca 14 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset.

Fallsikring er en sentral del av kurset, nå gjør vi tilpasninger slik at de som har tatt fallsikring fra før kan få godkjent det av oss. Dokumentasjon må sendes inn. De som ikke har fallsikring vil måtte delta på dette på et senere tidspunkt. Les mer om krav til fallsikringskurs her.

Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Kompetansebevis utstedes og oversendes fra Betongopplæringsrådet etter gjennomføring av kurs med eksamen og vurdering av utdannelse og praksis. Avgift pr kort er 1.200,- Les mer om BOR https://betongopplaering.no/

Foredragsholdere

Vi har foredragsholdere fra bl.a. Con-Form AS, Heidelberg Materials Prefab Norge AS, Spenncon AS, Mapei AS, Norsk Spennbetong AS, BNL m.fl.

Pris

Medlem 9.700,- Ikke medlem 13.700,- pluss mva

De som ikke har U3 kompetanse fra før må ta e-læring for dette i forkant. Prisen er 2500,- pluss mva

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: