Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Våre kurs og arrangementer

E-læring og digitale kurs

Betong Norge gjennomfører sine samlingsbaserte kursvirksomhet både med digital og fysisk undervisning.

Har dere behov for å kurse ansatte, så kan vi nå tilby flere kurs som en kombinasjon av e-læring og digital undervisning. 

Betong Norge arrangerer flere kurs innen betongfaget i henhold til kompetansekravene i Betongopplæringsrådet (BOR). Vi holder A-kurs i Betongproduksjon og transport og U-kurs i Betongutførsel og montasjeteknikk. 

MERK: Les nøye hvilke krav som settes til utdannelse ifm tildeling av kompetansebevis for utførsel av betongkonstruksjoner. Man må ha universitet, høyskole, fagskole eller fagbrev innen Betongfaget eller annet byggfag (tømrer). Fagbrev sveis er ikke godkjent. 

Ved utdannelse fra andre land: Her må utdannelse være godkjent av NOKUT for at Betongopplæringsrådet (BOR) skal kunne tildele kompetansebevis. Ta kontakt med BOR ved spørsmål. Kontaktinformasjon her.  

Kompetansebevis fra BOR koster kr 1.200,-. Videre holder vi seminarer i Betongelementboka og andre relevante fagseminarer. Kursene arrangeres flere steder i landet. Har du spørsmål om kurs er det bare å ta kontakt med oss. 

Kursoversikt

A1 - Grunnkurs i Betongteknologi -nettbasert

Kurset er første trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer.

 

A2 - Vid opplæring i betongteknologi - nettbasert

Kurset er andre trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer.

A3 - Produksjon-og samsvarskontroll - nettbasert

Kurset er tredje trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206. Les mer. 

 

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - nettbasert

Kurset er beregnet på erfarne fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men mangler tilleggskurs innen betongteknologi. Les mer. 

 

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas - Nettbasert

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger i henhold til NS-EN 13670. Les mer. 

 

Fagseminarer, arrangementer

Seminarer og konferanser

Andre arrangementer

Andre arrangementer

 1. Regionsmøte Øst - Gardermoen

  Betong Norge viderefører og styrker de regionale møtearenaene for betongbransjen, hvor vi kan møtes for kunnskapsutveksling og gode diskusjoner.

 2. Regionsmøte Sør - Kristiansand

  Betong Norge viderefører og styrker de regionale møtearenaene for betongbransjen, hvor vi kan møtes for kunnskapsutveksling og gode diskusjoner.

 3. Regionsmøte Midt-Vest - Ålesund

  Betong Norge viderefører og styrker de regionale møtearenaene for betongbransjen, hvor vi kan møtes for kunnskapsutveksling og gode diskusjoner.

Behov for mer opplæring?

Gå på et av våre populære nettkurs!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt!

 • Nini Mollatt
 • Kursrådgiver

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: