Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Overhalla Betongbygg kåret til Årets Betongelementfabrikk 2023

Overhalla Betongbygg ble kåret til Årets Betongelementfabrikk 2023. Arnt Ove Amdal (t.v.) og Espen Kristoffersen. Foto: Arve Brekkhus/Byggeindustrien.

Under Betongindustridagene 2024 ble Overhalla Betongbygg kåret til Årets Betongelementfabrikk 2023.

Det foregår utrolig mye innovasjon og utvikling i betongindustrien. Dette er takket være dyktige mennesker og bedrifter som går foran og viser vei. Under Betongindustridagene 2024 hedret vi disse med priser i fem kategorier.

Prisen for Årets Betongelementfabrikk har blitt tildelt siden 1994. Kriteriene for vurdering av kandidatene til prisen er samlet i temaene helse, miljø og sikkerhetsarbeid, innovasjon og kunnskapsvekst, motiverer og rekrutterer, endringsevne og skaperkraft, fremmer bransjen og industriell bygging og samfunnsansvar.

Det var Overhalla Betongbygg AS som stakk av med seieren.

Juryens begrunnelse

Prisen ble tildelt under Betongindustridagenes festmiddag på Gardermoen. I juryens begrunnelse heter det blant annet:

«Fabrikken har spesialisert seg på flere områder og har en helt unik evne til å utvikle og tilpasse seg nye markeder, samtidig som de videreutvikler gamle veletablerte satsningsområder.

Bedriften har de senere årene ekspandert kraftig, og videreutvikler seg også ved deleierskap til andre bedrifter i byggenæringen.

Fabrikken imponerer med flotte produksjonshaller, eksepsjonelt produksjonsutstyr og flotte kontorer.

Bedriften er tilpasningsdyktig og har utviklet sitt eget design og teknologi. Bedriften er innovativ, løsningsorientert og en faglig dyktig sparringspartner for kunder. De utfordrer gjerne kunden når det er nødvendig.

Bedriften har i løpet av få år opparbeidet seg et solid renomme, derfor strekker markedet seg langt utenfor regionen de tilhører.

Bedriftens ledelse er svært engasjert i å påvirke våre folkevalgte både sentralt og ikke minst lokalt for å fremme betong som et trygt og bærekraftig materiale. Dette er til glede for hele bransjen»

Juryen besto av en representant fra Heidelberg Materials, en fra Betong Norge og en fra tidsskriftet Byggeindustrien.

Vi gratulerer Overhalla Betongbygg med prisen!

Prisen Årets Betongelementfabrikk 2023 ble tildelt to verdige vinnere. Den andre vinneren var Spenncon AS på Hønefoss.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: