Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

U3 - Utførelse av betongkontruksjoner, for produksjonsleder, formann og bas - E-læring og kun 2 dager undervisning på nett

9.–10. sep 2024kl. 08:30–14:00
Nettbasert Medlem EBA og Betong Norge 9.500,- Ikke medlem 11.500,- Pluss mva Påmeldingsfrist 2.sept -Ta kontakt på for påmelding etter denne datoen

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

Standarden NS-EN13670 - Utførelse av betongkonstruksjoner, inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere (tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Bestått eksamen, sammen med dokumentert utdanning og praksis for de ulike utførelsesklassene, gir grunnlag for utstedelse av kompetansebevis fra Betongopplæringsrådet (BOR). Nærmere opplysninger på BORs nettside.

Nå med E-læring og kun 2 dager undervisning på nett.

U3 kurset gjennomføres med web-undervisning som gjennomføres over 2 dager. Oppstart dag 1 er kl 08:30

I forkant av web-undervisning skal deltakere gjennomføre et e-læringskurs med en estimert gjennomføringstid på 8-12 timer.

Innhold i e-læringen 

E-læringen består av 14 moduler og har en estimert gjennomføringstid på 8-12 timer. E-læringen tar for seg grunnleggende betongteknologi, herved delmaterialer, støpelighet, herdeteknologi og nedbrytningsmekanismer.

Innhold i samlingen (web-undervisning)

Samlingsdelen vil forgå som web-undervisning. Deltakere får tilgang til det digitale kursrommet i Itslearning, som inneholder relevante ressurser i form av presentasjoner. I det digitale kursrommet finner deltakere direktelenker til web-undervisningen.

Siste dagen på web-undervisningen vil det brukes tid på gjennomgang av herdesimuleringer i programmet HETT22. Vi anbefaler derfor deltakere å installere og gjøre seg kjent med programmet på forhånd. Deltakere finner installasjonsfiler og veiledning i det digitale kursrommet i Itslearning.

Gjennomføring

E-læring+ eksamen + 2 dager web-basert undervisning.

Kompetansebevis utstedes og oversendes fra Betongopplæringsrådet etter gjennomføring av kurs med eksamen og vurdering av utdannelse og praksis. Avgift pr kort er 1.200,- Les mer om BOR https://betongopplaering.no/

Kursholder

Peter Holiman Kermit /Heidelberg Materials Betong Norge AS og Jan Otto Honsrud/Con-Form AS

Pris

Medlem 9.500,- Ikke medlem 11.500,- pluss mva

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!
  • Nini Mollatt
  • Kursrådgiver

Relaterte kurs:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: