Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - kun 2 dager undervisning - Fysisk samling

6. des 2021 til 7. des 2021
Fysisk samling Medlem EBA og BEF 10.500,- Ikke medlem 12.500,- Pluss mva Påmeldingsfrist 1. nov -ta kontakt for påmelding etter denne datoen

Betongelementforeningen og Veidekke samkjører på dette U3-kurset og det vil være en fysisk samling. Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

Standarden NS-EN13670 - Utførelse av betongkonstruksjoner, inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere (tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Bestått eksamen, sammen med dokumentert utdanning og praksis for de ulike utførelsesklassene, gir grunnlag for utstedelse av kompetansebevis fra Betongopplæringsrådet (BOR). Nærmere opplysninger på BORs nettside.

Nå med e-læring og 2 dager fysisk samling.

I forkant avsamlingen skal deltakere gjennomføre et e-læringskurs med en estimert gjennomføringstid på 8-12 timer.

Innhold i e-læringen 

E-læringen består av 14 moduler og har en estimert gjennomføringstid på 8-10 timer. E-læringen tar for seg grunnleggende betongteknologi, herved delmaterialer, støpelighet, herdeteknologi og nedbrytningsmekanismer. E-læringen må gjennomføres før samlingen.

Lenke til e-læringsdel og elektronisk tilgang til Betongboka blir sendt i egen mail.

Gjennomføring

E-læring+ eksamen + 2 dager fysisk samling.

Alle deltakere bør ha standard NS-EN 13670: 2009 + NA: 2010, Utførelse av Betong.
Standarden kan bestilles fra Standard Norge, ta kontakt på 67 83 86 00 for bestilling.

Kursholder

Andreas Sjaastad/Veidekke

Pris

Medlem 10.500,- Ikke medlem 12.500,- pluss mva

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Relaterte kurs:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: