Vi fornyer nettsiden

I forbindelse med fusjonen mellom Fabeko, Betongfokus og Betong Norge - Betongelementforeningen jobber vi nå med å fornye vår nettside. Takk for tålmodigheten.

Markeds- og kommunikasjonsprosjektet

Siden årsskiftet har vi gjennomført to seminarer for bedriftsledere og de som er i marked/salg/kommunikasjon.

Seminarene legges opp og gjennomføres av Henriette Grønn (Business in Personal) og Cecilie Ditlev-Simonsen (First House), selv om du ikke har deltatt i de to første er de ingen grunn til ikke å delta i seminarene i juni og høsten 2019.  Seminarene dyktiggjør deg i møte med viktige kunder og politiske beslutningstagere i samfunnet.

Vi har også gjennomført seminarer sammen med næringsforeningene i Kristiansand, Bodø og Narvik. Tromsø og Trondheim står for tur. Lunsjmøtene varer i ca to timer, med stort oppmøte fra eiendomsutviklere, politikere, arkitekter og entreprenører har dette blitt et populært arrangement og en viktig kilde til kunnskapsvekst.  Vi må gjennomføre slike seminarer i alle regioner, det er utrolig viktig å bygge netteverk, fortelle den gode historien om din bedrift og øke kunnskapen der ute om miljøfortrinnet med å bygge med betong.

Vi gleder oss til Arendalsuka, der skal vi ha to seminarer sammen med Byggevareindustrien og Byggutengrenser.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: