Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

Bedre beregninger for lydegenskaper i BASTIAN

Betongelementprodusentene får bedre dokumentasjon av produktenes lydegenskaper, i løpat av mars har det blitt lagt inn lyddata for de vanligste produkter i den nordiske databasen for BASTIAN og SONarchitect.

Betongelementforeningen har inngått et samarbeide med Simmons Akustik & utvecling om lyddata for produktene fra medlemsbedriftene.

Betongelementforeningens medlemmer har nå lagt inn sine produkter i den nordiske databasen for BASTIAN och SONarchitect. Programmet beregner lydisolasjonen i bygninger, både mellom rom og mot støy fra utsiden.  

Ansvarlig for databasen, Christian  Simmons,  sier dette om samarbeidet som er inngått med Betongelementforeningen: "Arbeidet som nå er gjort bidrar til mer nøyaktige beregninger av lydegenskaper, nøyaktigheten ligger innenfor +/- 2 dB i de fleste tilfeller. Dette innebærer at arkitekter, rådgivere og entreprenører kan være trygge på at et bygg i betongelementer fra BEFs medlemsbedrifter når den lydklassen som ligger til grunn i prosjektet forutsatt riktig utført prosjektering og utførelse på byggeplass"

Les mer på: www.bastian.nu och www.norsonic.no.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: