Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

Artikler

Vis filtrering

38 resultater

Type artikkel
Velg område
38 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet

  Betongindustridagene 2021

  Betongelementforeningen har besluttet at Betongindustridagene 2021 skal gjennomføres som en digital konferanse.

 2. Nyhet

  Stor suksess med omlegging til digitale kurs

  Betongelementforeningen tok en beslutning tidlig i koronaperioden om å løfte sin samlingsbaserte kursvirksomhet over til e-læring og digital undervisning.  Kursene som er løftet over er U5, U3, A1 og A2.

 3. Nyhet

  Møt Thomas Bø - vår nye avdelingsingeniør

  Thomas Bø er nyansatt i foreningen, og har brukt den første tiden til å bli kjent med bransjen og prosjektene som han får ansvaret for.

 4. Nyhet

  Innovasjonsprosjekt i næringslivet: 170 millioner

  Forskningsrådet lyser ut over 500 millioner til forskning på miljøvennlig energi og lavutslipp.

 5. Nyhet, Nyhet

  Sentral Godkjenning (SG) for virksomheter gir ikke automatisk kvalifikasjon for å sveise på armering

  Betongelementforeningen og Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) ønsker å tydeliggjøre regelverket rundt sveising på armering. Det er en misforståelse når verksteder mener å ha grunnlag for å sveise på armering når foretaket har fått Sentral Godkjenning (SG).

 6. Nyhet

  Klima- og miljødepartementets rapport "Lavutslippsmaterialer i bygg - Barrierer og muligheter" må trekkes tilbake og utlyses på nytt

  Rapporten som er utarbeidet av NIBIO og Civitas, og har som mål å beskrive status og barrierer for bruk av lavutslippsmaterialer i byggebransjen, samt beskrive mulige tiltak og virkemidler for å øke bruken av slike materialer.

 7. Nyhet, Nyhet

  Den tredje store krisepakken

  Stortinget ble i dag enige om den tredje store krisepakken. Pakken inneholder blant annet midler for å holde hjulene i gang gjennom offentlige prosjekter samt kontantstøtte til bedrifter for å dekke løpende faste kostnader.

 8. Nyhet, Nyhet

  Sjekkliste for likviditetslån for SMB-bedrifter

  I tilknytning til den nyetablerte statlige garantiordningen for likviditetslån til små og mellomstore bedrifter som trer i kraft umiddelbart, har Byggevareindustrien forening laget en sjekkliste vi tror kan være nyttig i forberedelse av en eventuell likviditets søknad.

 9. Nyhet, Nyhet

  Webinar for medlemmer med Advokatfirmaet Grette 31. mars

  Tema er valutasvingninger som suspensjons- eller revisjonsgrunn for avtaler med mer. Virusutbruddet har en kraftig påvirkning på de fleste bransjer, også på byggevarebransjen og underentreprenørene på byggeplass.

 10. Nyhet, Nyhet

  Kompensasjonsordning innføres: Vil dekke faste kostnader for å redde arbeidsplasser

  Regjeringen foreslår å opprette en ordning som innebærer at staten dekker en andel av de faste kostnadene for bedrifter som har betydelig nedgang i omsetningen pga koronakrisen.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: