Betongelementforeningen

Innhold

Nettbutikk

"Bygging med betongelementer". Medlemmer og støttemedlemmer betaler kr 140,- pr bok.

Kr 190,-

"Avstiving og kraftoverføring". Medlemmer og støttemedlemmer betaler kr 480,- pr bok.

Kr 680,-

Elementer og knutepunkter er en fullstendig omarbeiding av 2006 utgaven og er utvidet med ca 50 sider, 2013 utgaven forholder seg til alle relevante standarder.

Kr 680,-

"Brannmotstand, Bestandighet og tetting"

Medlemspris kr 480,- Vanlig pris kr 680,-

Ny og fullstendig revidert utgave, der alle relevante endringer i standarder og ny TEK er tatt med. Boken er utsolgt i innbundet, men man kan få kompendium til halv pris.

Kr 380,-

Tar utgangspunkt i NS-EN 13670 og NS-EN 13369 med 35 underliggende produktstandarder. Bind F (2019) angir like eller mer spesifikke krav til geometriske toleranser enn de felleseuropeiske standardene. Medlemspris Kr 190,-. Ikke medlemspris Kr 270,-

"Transport og Montasje". Medlemmer og støttemedlemmer betaler kr 220,- pr bok.

Kr 380,-

Dimensjonering for jordskjelv. Grunnleggende informasjon og norske krav, dimensjoneringsmetoder, avstivningssystemer og dimensjoneringseksempler med hensyn på seismiske laster.

Kr 480,-

Boken behandler prosjektering av midletidig avstiving, og gir hjelpemidler med dimensjoneringseksempler. 

Medlemspris kr 480,-

Kr 680,-

Forbindelsen mellom betongelementer, eller utstøpte fuger er avgjørende for hvordan kreftene føres ned i konstruksjonen og konstruksjonens stabilitet i montasjefase og permanent fase. Veilederen er gratis for medlemmer. Belastes kun porto.

Kr 150,-

De nye byggeforskriftene angir maksimumskrav til energiforbruk for alle nybygg. Denne publikasjonen drøfter hvordan du kan utnytte bygningskroppen som et energireservoar - et energibatteri. 

Plakat som tar for seg sikkerhet ved montasje av hulldekker, alle situasjonene er illustrert på en enkelt måte. Leveres i pakker a 5 plakater, prisen er pr 5 stk. Eksp og MVA tilkommer.

Kr 175,-

Folder som tar for seg sikkerhet ved montasje av hulldekker, alle situasjonene er illustrert på en enkelt måte. Folderne er i lommeformat, og er trykket på slitesterkt papir. Leveres i pakker a 10 foldere, prisen er pr 10 stk. Eksp og MVA tilkommer.

Kr 250,-

Hefte som tar for seg sikkerhet ved montasje av hulldekker, alle situasjonene er illustrert på en enkelt måte. Leveres i pakker a 10 hefter, prisen er pr 10 stk. Eksp og MVA tilkommer.

Kr 250,-

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: