U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas

Kurs, U5

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670. 

Forkunnskaper

Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Kurslengde

Kursets lengde er syv dager inklusive avsluttende eksamen. Av disse er 2 dager samling (2 halv og 1 hel dag), mens resten inklusive eksamen er e-læring . Betongelementforeningens kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to og en halv av dagene gjennomføres som webbasert læring i forkant av samling slik at samlingen gjennomføres innenfor en arbeidsuke. Tilgang til den webbaserte læringen vil bli gitt ca 14 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset. Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Foredragsholdere

Magne Gravås – Contiga

Christian Falksund – CG Solutions

Jørn Injar- tidligere Contiga

Bjarne Ruud – Mapei

Rune Vestbekken – Contiga

Aak Saftety

Bård Hansen -Norsk Spennbetong AS

Kjell Ove Nesheim – Spenncon

Pris

Medlem 14.600,- Ikke medlem 18.600,- pluss mva

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: