Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

Standarden NS-EN13670 - Utførelse av betongkonstruksjoner, inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere (tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Bestått eksamen, sammen med dokumentert utdanning og praksis for de ulike utførelsesklassene, gir grunnlag for utstedelse av kompetansebevis fra Betongopplæringsrådet (BOR). Nærmere opplysninger på BORs nettside.

Nå med kun 2 dager samling + e-læring.

Fra og med vår 2020 gjennomføres U3 kurset som "blandet læring" med delvis e-læring og delvis samling. 

Innhold i e-læringen 

E-læringen tar for seg grunnleggende betongteknologi, herved delmaterialer, støpelighet, herdeteknologi og nedbrytningsmekanismer. 

Innhold i under samlingen 

Under samlingen legges det større fokus på praktisk utførelse. 

GJENNOMFØRING

E-læring+ eksamen + 2 dager

Pris

Medlem 11.500,- Ikke medlem 13.500,- pluss mva

Standarden NS-EN13670 -Utførsel av betongkonstruksjoner inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Aktuelle kursdatoer:

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: