Betongindustridagene 2022 gjennomføres digitalt den 27. januar, med fagseminarer i perioden februar –  april. Den 27. januar er hovedtemaet bærekraft i praksis, der vi ser på mulighetene dette gir norsk industri, og industriell bygging med betong spesielt. Vi vil også snakke om EUs taksonomi, som er et system for klassifisering av bærekraftige aktiviteter vil få stor betydning i byggenæringen. Vi ser fremveksten av et nytt forretningsområde i betongelementindustrien, der design for gjenbruk av bygningsdeler er sentral.

Hovedmøtet går fra 12:00 til ca 15:30, møt oss og Bellona, Ståle Rød fra Skanska Norge AS, Åshild Wangensteen Bjørvik fra MAD arkitekter, Nejra Macic fra Prognosesenteret, Lars Hamran fra Hamran/Johansen Arkitekter, Advokatfirmaet Hjort, Arnt Ove Amdal fra Overhalla Betongbygg og John-Erik Reiersen fra Betong Norge den 27 januar.

Seminarene er spredt i perioden februar -  april, der hvert av de går over 2-3 timer.

I 2021 hadde vi 500 deltagere på den digitale konferansen, vi håper på enda flere deltagere i år. Programmet for møte den 27. januar og seminarene dekker mange dagsaktuelle tema for betongelementprodusentene, montasjeentreprenørene og leverandørindustrien. 

Vi gleder oss til å treffe deg på bransjens viktigste samling i 2022, her møter du alle på web. Gratis deltagelse . Seminarene gjennomføres digitalt.

Sett av datoen 27. jan for å delta på årets viktigste samling på web,

Betongindustridagene 2022. Se programmet på www.betongelement.no ,

Gratis deltagelse for alle på konferanse og seminarer. Husk å melde deg på.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: