Vi er endring - vi gjør det byggenæringen snakker om

Betongindustridagene 2021 - 1o, 11, 17. feb og 24. mars

Innhold

Betongindustridagene 2021 går på web 28 januar, med påfølgende fagseminarer i februar og mars. Hovedmøtet 28 januar handler om innovasjon, utvikling, arkitektur i det nye Regjeringskvartalet, markedet fremover og hvordan være leder i tider med avstand.

Hovedmøtet går fra 12:00 til ca 15:30, og avsluttes med en debatt om marked, kommunikasjon og næringspolitikk. De tradisjonelle Betongindustridagene med utstillinger og mange sosiale happenings er vanskelig å gjennomføre på web. Derfor satser vi på et hovedmøte med noen sentrale tema, med hovedfokus på det vi som bransje gjør for å skape konkurransekraft gjennom endring. Seminarene er spredt utover februer og mars, der hvert av de går over 2-3 timer.

I 2020 hadde vi 270 deltagere i hovedmøtet, vi håper på enda flere deltagere i år. Programmet for møte den 28 januar og seminarene dekker mange dagsaktuelle tema for betongelementprodusentene, montasjeentreprenørene og leverandørindustrien.  

Vi gleder oss til å treffe deg på bransjens viktigste samling i 2021, her møter du alle på web. Gratis deltagelse for alle.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: