Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas - Nettbasert

  • 30. nov 2020til 2. des 2020
  • Nettbasert
  • Medlem Betongelementforeningen 9.700,-,- Ikke medlem 13.700,- Pluss mva
  • Påmeldingsfrist 18. nov 2020
Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670. 

Forkunnskaper

Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Kurslengde

Kursets lengde er syv dager inklusive avsluttende eksamen. Av disse er 3 dager web-undervisning (1 halv og 2 hel dag), mens resten inklusive eksamen er e-læring. Betongelementforeningens kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to og en halv av dagene gjennomføres som webbasert læring i forkant av samling slik at samlingen gjennomføres innenfor en arbeidsuke. Tilgang til den webbaserte læringen vil bli gitt ca 14 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset.

Fallsikring er en sentral del av kurset, nå gjør vi tilpasninger ifm koronaen slik at de som har tatt fallsikring fra før kan få godkjent det av oss. Dokumentasjon må sendes inn. De som ikke har fallsikring vil måtte delta på dette på et senere tidspunkt. Les mer om krav til fallsikringskurs her.

Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Foredragsholdere

Vi har foredragsholdere fra bl.a. Contiga AS, Spenncon AS, CG Solution AS, Mapei AS m.fl.

Pris

Medlem 9.700,- Ikke medlem 13.700,- pluss mva

De som ikke har U3 kompetanse fra før må ta e-læring for dette i forkant. Prisen er 2500,- pluss mva

 

 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: