Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas - Nettbasert

  • 19. okt 2020til 21. okt 2020
  • Nettbasert
  • Medlem Betongelementforeningen 9.700,- Ikke medlem 13.700,- Pluss mva De som ikke har U3, må ta e-læringsmodul i forkant. Pris 2.500,- pluss mva
  • Påmeldingsfrist 8. okt 2020
Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Forkunnskaper

 Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Læringsmål

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670.

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger. Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Kurslengde 

Kursets lengde er syv dager inklusive avsluttende eksamen. Betongelementforeningens kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to av dagene gjennomføres som webbasert læring i forkant av samling slik at samlingen gjennomføres innenfor en arbeidsuke. Tilgang til den webbaserte læringen vil bli gitt ca 10 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset.

Eksamen / kursbevis

Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Kursholder

Foredragsholdere fra Contiga AS, CG Solution AS, Aak Safety AS

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: