Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - kun 1,5 dag undervisning på nett

  • 7. des 2020til 8. des 2020
  • Nettbasert
  • Medlem EBA og BEF 10.500,- Ikke medlem 12.500,- Pluss mva
  • Påmeldingsfrist 25. nov -ta kontakt for påmelding etter denne datoen

Kurset er beregnet på fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men som mangler tilleggs kurs i betongutførelse.

Standarden NS-EN13670 - Utførelse av betongkonstruksjoner, inneholder spesielle krav til arbeidsledelse og personalets kompetanse. Kurset er en del av et opplæringsprogram for personell innen betongbransjen utviklet av Betongopplæringsrådet (BOR).

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere (tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Bestått eksamen, sammen med dokumentert utdanning og praksis for de ulike utførelsesklassene, gir grunnlag for utstedelse av kompetansebevis fra Betongopplæringsrådet (BOR). Nærmere opplysninger på BORs nettside.

Nå med kun 1,5 dager web-undervisning + e-læring.

På grunn av gjeldende omstendigheter, gjennomføres U3 kurset heldigitalt. Opprinnelige 2 dagers fysiske samlingen er erstattet med web-undervisning som gjennomføres over 1,5 dag. Oppstart dag 1 er kl 11:30

I forkant av web-undervisning skal deltakere gjennomføre et e-læringskurs med en estimert gjennomføringstid på 8-10 timer.

Innhold i e-læringen 

E-læringen består av 14 moduler og har en estimert gjennomføringstid på 8-10 timer. E-læringen tar for seg grunnleggende betongteknologi, herved delmaterialer, støpelighet, herdeteknologi og nedbrytningsmekanismer.

Innhold i samlingen (web-undervisning)

Samlingsdelen vil forgå som web-undervisning. Deltakere får tilgang til det digitale kursrommet i Itslearning, som inneholder relevante ressurser i form av presentasjoner. I det digitale kursrommet finner deltakere direktelenker til web-undervisningen.

Siste dagen på web-undervisningen vil det brukes tid på gjennomgang av herdesimuleringer i programmet HETT97. Vi anbefaler derfor deltakere å installere og gjøre seg kjent med programmet på forhånd. Deltakere finner installasjonsfiler og veiledning i det digitale kursrommet i Itslearning.

Gjennomføring

E-læring+ eksamen + 1,5 dag web-basert undervisning.

Kursholder

Torvaldur Noason

Pris

Medlem 10.500,- Ikke medlem 12.500,- pluss mva

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Relaterte kurs:

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: