Betongelementforeningen

Gå BNLs temaside om korona-situasjonen

Innhold

U3 - Betongarbeider - utførelse av betongkonstruksjoner - Gardermoen

  • 25. mar 2020til 26. mar 2020
  • Gardermoen Airport Hotel
  • Medlem EBA og BEF 11.500,- Ikke medlem 13.500,- Pluss mva
  • Påmeldingsfrist Fortsatt mulig å melde seg på

Samlingen på Gardermoen 25-26. mars er utsatt, men man kan fortsatt melde seg på kurset. Melder man seg på kurset nå, så får man tilgang til e-læringsdelen som skal være gjennomført før samlingen.  Å gjennomføre fysiske samlinger på nåværende tidspunkt er satt på hold, men vi ser nå på andre måter å gjennomføre samlingen på. Dette må vi komme tilbake til. 

Vi kjører uansett fortløpende påmelding på kurset slik at man kan gjennomføre e-læringen. Bruk link for påmelding over eller send en mail til betongelement@bnl.no og vi tar kontakt med dere for tilganger til e-læring.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er personell som er tiltenkt å ha en ledende rolle i utførelse av betongarbeider, herved produksjonsleder, forman/bas, kontrolleder, samt personell som ønsker å styrke sin faglige kompetanse.

Forkunnskaper

Det stilles ikke krav til forkunnskaper til å delta på kurset. For å få utstedt kompetansebevis, må deltaker likevel dokumentere tilstrekkelig praksis og relevant utdanning, hvor minstekravet er fagbrev innen relevante fag. Se eget skjema for dette (evt. Link). Det er en fordel om deltaker er kjent med utførelsesstandarden NS-EN 13670 og betongstandarden NS-EN 206 .

Læringsmål

Hensikten med kurset er at deltakerne skal kunne dokumentere kunnskaper i betongteknologi og utførelse som kreves for å oppfylle bestemmelsene i NS-EN13670 for produksjonsledere(tidligere støpeledere), kontrolledere, formenn og baser i utførelsesklassene 1,2 og 3.

Kursets sentrale tema:

  • Aktuelle lover, forskrifter og standarder
  • Betongteknologi
  • Krav til forskaling og armering
  • Krav til utførelse av betongarbeidet og behandlingen av betongen
  • Mottakskontroll på byggeplass
  • Herdeteknologi med demonstrasjon av programvare for herdesimulering på PC.

Kurslengde 

Kurset er samlingsbasert og har en obligatorisk e-læringsdel som må gjennomføres i forkant av samlingen. Samlingen går over 2 dager og estimert gjennomføringstid for e-læringskurset er 8 timer. Samlingen avsluttes med en eksamen, som gjennomføres på nett.

Eksamen / kursbevis

Eksamen gjennomføres etter samlingen på 2 dager. For å kunne gjennomføre eksamen må deltakere ha deltatt på samlingen begge dagene, og gjennomført e-læringskurs i forkant av samlingen. 

Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes. Betongopplæringsrådet (BOR) vurderer deltakerens dokumentasjon og utsteder kompetansebevis i henhold.

Kursholder

Torvaldur Noason

Hotell / overnatting

Kurset går på Gardermoen Airport Hotel. For booking av hotellrom, ta kontakt direkte med hotellet på: booking@gardermoen-airporthotel.no eller ringe på +47 63940800 Booking ref: 075772 Opplys om dato for deltakelse -Navn og telefonnummer til den som skal overnatte -Kortnummer og utløpsdato dersom gjesten forventer å ankommer hotellet etter klokken 18:00. Pris på 1170,- pr døgn for rom m/frokost og dagens middag. Rom betales ved utsjekk.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: