Betongelementforeningen

Innhold

Våre kurs

Her er en oversikt over kurstilbudet til Betongelementforeningen.

Betongelementforeningen har flyttet sine kurssamlinger over til web-basert undervisning nå under koronaviruset. A1, A2, U3 og U5 er lagt opp med en kombinasjon av e-læring, web-undervisning og praktiske øvelser i egen bedrift. For deltakerne betyr det at de kan delta på kurs uten å måtte reise. 

Kompetansebevis utstedes og oversendes fra Betongopplæringsrådet etter gjennomføring av kurs med eksamen og vurdering av utdannelse og praksis. Avgift pr kort er 1.100,- Les mer om BOR https://betongopplaering.no/

A1 - Grunnkurs i Betongteknologi

Kurset er første trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206.

A2 - Vid opplæring i betongteknologi

Kurset er andre trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206.

A3 - Produksjon-og samsvarskontroll

Kurset er tredje trinn på kompetansestigen til laborant, blandeverkfører, produksjonsleder eller kontrolleder innen produksjon av betong i henhold til krav til kompetanse i NS-EN 206.

U3 - Betongarbeider

Kurset er beregnet på erfarne fagarbeidere, baser, formenn og ingeniører som har tilstrekkelig erfaring, men mangler tilleggskurs innen betongteknologi.

Web-basert U5 - Montasjeteknikk

Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger i henhold til NS-EN 13670.

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: