Betongelementforeningen

Innhold

U5 - Montasjeteknikk for montasjeleder og kontrolleder, formann/bas, Olavsgaard

  • 2. des 2019til 5. des 2019
  • Quality Hotel Olavsgaard
  • Medlem Betongelementforeningen 14.600,- Ikke Medlem 18.600,- Pluss mva
  • Påmeldingsfrist 23. november

Montasjearbeider med betongelementer og samvirkekonstruksjoner skal foregå innenfor sikre og rasjonelle rammer, og innenfor kravene til kompetanse beskrevet i NS-EN 13670. Kursets formål er å sikre at montasjeleder, formann og bas har de nødvendige kunnskaper og holdninger. Målgruppen for kurset er personell som arbeider med montasje til daglig, og som er tiltenkt/har lederfunksjon/ansvarsrolle i denne sammenheng.

Kravet til forkunnskaper er i utgangspunktet erfaring fra montasjearbeider og/eller fagutdanning i byggfag. Ta nærmere kontakt med foreningen dersom spørsmål til dette. De som tilfredsstiller kravene gitt i NSEN13670, og i Betongopplæringsrådets utdyping av dette vil få utstedt kompetansebevis av Betongopplæringsrådet. Beviset dokumenterer kompetanse som montasjeleder eller montasjeformann/bas.

Kursets lengde er syv dager inklusive avsluttende eksamen. Betongelementforeningens kurs innbefatter at kursinnhold tilsvarende to av dagene gjennomføres som webbasert læring i forkant av samling slik at samlingen gjennomføres innenfor en arbeidsuke. Tilgang til den webbaserte læringen vil bli gitt ca 10 dager før kursstart. Alle mottar en epost med info om tilgang. Kurset er tilrettelagt slik at både montasjeleder, montasjeformann og bas skal kunne følge det samme kurset. Eksamen må være bestått og kursdeltaker må dokumentere tilstrekkelig formalkompetanse og praksis for at kompetansebevis kan utstedes.

Hotell bestilles av den enkelte.  Samlingen foregår på Quality Hotell Olavsgaard, Hvamstubben 11, 2013 SkjettenHotellrom kan bookes og betales direkte på hotellet. Pris 1133,- pr pers pr døgn. Inkl frokost. Bruk Bookingkode Betongelement ved reservasjon. Alle som bestiller rom sender da en mail til følgende mailadresse: booking@olavsgaard.no

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: