Betongelementforeningen

Innhold

Kurs og arrangementer

Om kurs og arrangementer

Kompetansekrav fra BOR

Betongelementforeningen arrangerer flere kurs innen betongfaget i henhold til kompetansekravene i Betongopplæringsrådet.  Vi holder A-kurs i Betongproduksjon og transport og U-kurs i Betongutførsel og montasjeteknikk.

Les mer om:

Kompetansebevis fra BOR koster 1.100,- Videre holder vi seminarer i Betongelementboka og andre relevante fagseminarer. Kursene arrangereres flere steder i landet. Har du spørsmål om kurs er det bare å ta kontakt med oss.

Vis filtrering

6 resultater

Type arrangement
Velg område
Fylker
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. 20. november 2019

  Lovlig vs. ulovlig prosjektsamarbeid

  Grette har gleden av å invitere Betongelementforeningens medlemmer til å delta på kurset Lovlig vs. ulovlig prosjektsamarbeid: Praktisk håndtering av saker med risiko og forholdet til konkurransemyndighetene.

 2. 29. november 2019,

  Oslo

  Hvordan oppnå redusert klimafotavtrykk fra betong?

  Produksjon av tradisjonell betong står som kjent for nær 8 % av verdens klimagassutslipp. Mange byggeiere etterspør nå en betong med lavere klimafotavtrykk og produsentene er klare for å levere.

 3. 4. - 5. desember 2019,

  Quality Hotel Olavsgaard

  Sikkerhetskurs for montasjepersonell

  Sikkerhetskurset gir en innføring i sikker og effektiv montasjeteknikk for bæresystem av betong- og stålelementer. Kurset er tiltenkt for montasjepersonell som jobber til daglig med montasje av bæresystem. Kurset er utviklet av Betongelementforeningen i samarbeid med montasjeentreprenører.

 4. 29. - 31. januar 2020,

  Park Inn Oslo Airport

  Betongindustridagene 2020

  Hold av datoen for Betongindustridagene 2020. 30-31. jan. januar for seminarer og hovedmøte. Den 29. jan kjøres det 2 parallelle seminar.

 5. 11. - 13. juni 2020,

  Radisson Blu Caledonien Hotel

  Generalforsamling 2020 Kristiansand

  Generalforsamling og studietur 2020 går til Kristiansand.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: