Facebook Twitter    
En selvstendig bransjeforening for norske produsenter av betongelementer til bygg og anlegg.
Søk i betongelementboken
Abonner på vårt nyhetsbrev

Du er her: Hovedside/ Om oss/ Nyheter/ Felles/ Bastian/ 
Bedre beregninger for lydegenskaper i BASTIAN
22.03.2017
Betongelementprodusentene får bedre dokumentasjon av produktenes lydegenskaper, i løpat av mars hr det blitt lagt inn lyddata for de vanligste produkter i den nordiske databasen for BASTIAN og SONarchitect.

Betongelementforeningen har inngått et samarbeide med Simmons Akustik & utvecling om lyddata for produktene fra medlemsbedriftene.

Betongelementforeningens medlemmer har nå lagt inn sine produkter i den nordiske databasen for BASTIAN och SONarchitect. Programmet beregner lydisolasjonen i bygninger, både mellom rom og mot støy fra utsiden.  

Ansvarlig for databasen, Christian  Simmons,  sier dette om samarbeidet som er inngått med Betongelementforeningen: "Arbeidet som nå er gjort bidrar til mer nøyaktige beregninger av lydegenskaper, nøyaktigheten ligger innenfor +/- 2 dB i de fleste tilfeller. Dette innebærer at arkitekter, rådgivere og entreprenører kan være trygge på at et bygg i betongelementer fra BEFs medlemsbedrifter når den lydklassen som ligger til grunn i prosjektet forutsatt riktig utført prosjektering og utførelse på byggeplass"

Les mer på: www.bastian.nu och www.norsonic.no.© Betongelementforeningen. Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Postboks 7186 Majorstuen, 0307 Oslo. E-post: betongelement@bnl.no. Telefon: 23 08 75 00.

Utviklet i samarbeid med Informatics@net